+(31) 70 30 30 30 9 info@box-it.nl
Verhuuraanbod
dragers voor bijna alle auto's
Grote voorraad
gelijk online bestellen
Hoge klanttevredenheid
dat geven onze klanten aan
Westvlietweg 74C
2495 AB Den Haag
Tel: 31 (0) 70-3030309

Sneeuwkettingen

Wij hebben verschillende maten sneeuwkettingen.

De sneeuwketting-fabrikanten hebben in overleg met de auto-fabrikant voor ieder auto  getest welk model ketting er gebruikt mag worden  afhankelijk van de gebruikte banden maat. Vaak is er te weinig ruimte en moet er een speciale ketting ( smalle schakel of loopvlak) gebruikt worden. Bij reservering kijken we altijd of de juiste ketting is gereserveerd om schade aan de auto te voorkomen.

Reserveer nu

In een paar stappen direct uw sneeuwketting huren? Bereken hier uw totale huurprijs en reserveer gelijk uw benodigde producten. Wij zijn uw partner! Direct online reserveren

Online bestellen?

Wilt u een dakkoffer, dakdragers, sneeuwkettingen of fietsendragers  niet huren, maar direct kopen? Dat kan bij Sportiek Nederland!

Direct online bestellen

logo box-it

SINDS 1986 DE SPECIALIST IN VERHUUR

Box-it.nl is sinds 1986 uw vertrouwde adres voor de verhuur en verkoop van dakkoffers, dakdragers, sneeuwkettingen en fietsendragers. U kunt bij ons terecht voor alles wat u nodig heeft om zorgeloos op vakantie te gaan.


Voordelen van Box-it.nl

  • Altijd een scherpe¬†prijs
  • Huren is handiger en voordelig
  • Speciale aanbiedingen
  • Bijna altijd op voorraad
  • Gratis montage bij verhuur
  • Eenvoudig online reserveren
  • Official dealer van Thule en Hapro

Goed geregeld

Alles wordt door ons geregeld, de juiste dragers, goed gemonteerd, een passende maat dakkoffer, afgestemd op de maten van de auto en de hoeveelheid bagage die u wilt meenemen. De juiste sneeuwketting, die toegestaan is op uw auto en natuurlijk uitleg hoe ze te monteren. Altijd modern en (bijna) nieuw materiaal.