+(31) 70 30 30 30 9
Verhuuraanbod
dragers voor bijna alle auto's
Grote voorraad
gelijk online bestellen
Hoge klanttevredenheid
dat geven onze klanten aan
Westvlietweg 74C
2495 AB Den Haag
Tel: 31 (0) 70-3030309

Creëer ruimte door dakdragers te huren

Creëer ruimte door dakdragers te huren

Creëer ruimte door dakdragers te huren

Als je met de auto op vakantie gaat, kan je vaak wat extra bergruimte gebruiken. Door dakdragers op je auto te bevestigen kan je eenvoudig een dakkoffer, skibox of fietsendrager op je auto monteren. Zo creëer je in eenvoudig extra bagageruimte.  Na gebruik lever je de dakdrager en/ of dakkoffer weer in en zo heb je elke keer modern materiaal en het  neemt thuis geen onnodige ruimte in.

Welke dakdrager is voor jou het beste om te huren?

Voordat je een dakdrager komt huren is het goed om precies te weten wat voor soort dakdrager er op jouw auto gemonteerd kan worden.
Let op: dakrelingen, van voor naar achter, zitten vaak al op je auto, een dakdrager wordt daar horizontaal op bevestigd. Je kunt de verschillende soorten dakdragers namelijk niet voor elk model auto gebruiken (sedan, hatchback, station, etc.).
Er zijn dakdragers te huur voor standaard, open en geïntegreerde dakrelingen. Dan zijn er ook dakdragers te huur voor auto’s zonder dakreling. Deze dragers worden doormiddel van klemmen op het dak bevestigd.

Wij willen er graag voor zorgen dat je de juiste drager krijgt is het van belang een zo volledig mogelijke beschrijving van jouw auto door te geven aan Box-it.nl.
Noem hierbij niet alleen het merk, maar ook bouwjaar en type van de auto. Of je nou een bestelwagen of kleine auto hebt waar je dakdragers op wilt hebben.

Tips voor gebruik van dakkoffer:

  • de auto is meer windgevoelig
  • de dakkoffer beinvloedt het rijgedrag in bochten
  • de remafstand wordt groter dan normaal
  • let op bij poorten … de auto is ca 60 cm hoger
  • kijk onderweg bij elke rustpauze goed na of alles nog vastzit;
  • verwijder je dakkoffer als deze niet nodig is (brandstofverbruik).

De voordelen zijn duidelijk:

  • U kunt meer vervoeren
  • Het laden en lossen gaat gemakkelijk
  • In de auto zelf heeft u meer ruimte, dus zeker bij lange ritten heeft u meer comfort en veiligheid

Als je veel met vakantie gaat kan je natuurlijk een dakkoffer aanschaffen. Maar als je bv. een lease-auto gebruikt of regelmatig van auto wisselt, kan dit  onvoordelig zijn. De dragers of het formaat van de dakkoffer passen dan niet meer bij de nieuwe auto.
Ook ben je ook voordeliger uit met een gehuurde dakkoffer, als je deze maar een enkele keer gebruikt en je de ruimte thuis liever voor iets andrs gebruikt. Je moet wel plaats hebben om een grote dakkoffer op te kunnen bergen.

Van alle vakantiegangers gaat meer dan de helft met de auto naar hun vakantiebestemming. Zeker als men met meerdere personen reist is en blijft het gebruik van de eigen auto, zelfs met de huidige brandstofprijzen, aantrekkelijk. Door de opkomst van de kleinere voordeligere auto’s  blijkt al snel dat de beschikbare bagageruimte veelal te klein is om al uw spullen mee te kunnen nemen.

Het huren van een dakkoffer is in dat geval de oplossing!

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *