+(31) 70 30 30 30 9
Verhuuraanbod
dragers voor bijna alle auto's
Grote voorraad
gelijk online bestellen
Hoge klanttevredenheid
dat geven onze klanten aan
Westvlietweg 74C
2495 AB Den Haag
Tel: 31 (0) 70-3030309

logos1 logos2 logos3 logos4 logos5 RUD logo

Over Box-it.nl

Met de overname van de sportzaak van mijn vader begin jaren 80 begon mijn loopbaan als zelfstandig ondernemer. Na enkele jaren besloot ik mij te specialiseren op de wintersport en alles wat daarbij hoort qua materiaal. Begin jaren negentig erkende ik het potentieel van online reserveren.

Door mijn jarenlange ervaring in de (winter)sportbranche kunt u met vrijwel elke vraag over de op deze site aangeboden artikelen bij mij terecht.

Sinds 2008 ben ik ook eigenaar van A&P Verhuur- en verkoopservice, www.box-it.nl waar u dakdragers, dakkoffers, sneeuwkettingen, fietsdragers en winterbanden kunt huren en kopen. Op onze vestigingen hebben we de mogelijkheid om de gehuurde artikelen vakkundig te monteren of wat betreft de sneeuwkettingen te demonstreren.

Hoofd-filiaal van Box-it.nl
Westvlietweg 74c
2495AB, Den Haag

Partner-filiaal
Innovatieweg 3-04
7007CD Doetinchem

Partner-filiaal
Rumpsterweg 31
3981 AK Bunnik

Onder Klantenservice vindt u de contactgegevens en routebeschrijvingen. Mocht u vragen hebben, aarzel dan niet te mailen of – vooral bij dringende vragen -, te bellen!

Ik help u graag!

Met vriendelijke groeten,

Joop Bruggeman

Reserveer nu

In een paar stappen direct uw dakkoffer huren? Bereken hier uw totale huurprijs en reserveer gelijk uw benodigde producten. Wij zijn uw partner! Direct online reserveren

Online bestellen?

Wilt u een dakkoffer, dakdragers, sneeuwkettingen, fietsendragers of winterbanden niet huren, maar direct kopen? Dat kan bij Sportiek Nederland! Direct online bestellen

Wat een top service heeft A&P verhuurservice ons geboden! Wij zijn erg tevreden! Wij raden A&P verhuurservice aan iedereen aan. Een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Pieter